Gå til hovedindholdet

eLog version 7.0 er nu frigivet.

Publiceret 19. december 2012 oprettet af Gert Thostrup

Den nye version bør installeres hurtigst muligt og helst inden den første fangstrejse i 2013. Seneste installationstidspunkt for eLog version 7.0 er den 21. januar 2013. Opgradering til den nye version er obligatorisk for alle fartøjer.


Der er foretaget en del ændringer i eLog version 7.0 i forhold til de tidligere versioner. Af større ændringer kan nævnes:

-          Nyt meldesystem

-          Alle meldinger vedrørende aktiviteter i norsk farvand er samlet under Norske meldinger.

-          Der er indført nye havnekoder i det internationale UN/LOCODE format

-          Det er obligatorisk at fangede arter vises med den internationale FAO kode

-          De øvrige kodelister er ligeledes opdateret

-          Logbogen vedrører nu kun selve fangstrejsen – fra afsejling fra havn til ankomst til havn, og der skal foretages endelig aflevering af logbogen

-          Landingserklæringen er nu en separat funktion, der er adskilt fra fangstrejsen (logbogen) for så vidt angår eLog systemet. Efter udfyldelse af landingserklæringen, skal der ligeledes sendes en endelig aflevering af landingserklæringen.

-          Landingserklæringen kan først udfyldes, når logbogen for fangstrejsen er endelig afleveret.

-          Der kan kun sendes en landingserklæring pr. fangstrejse.

Ændringerne i kodelisterne indebærer, at alle forudfyldte oplysninger skal indtastes igen. Dette gælder også de valg det enkelte fartøj har foretaget under foretrukne i hver af de lister som bruges i eLog.

Links til eLog installationsvejledning og en kort brugervejledning vil fra torsdag den 20. december kunne findes på NaturErhvervstyrelsens hjemmeside under /Fiskeri/Erhvervsfiskeri/Elektronisk logbog


MENU